Harde schijf

Producten 1-12 van 58

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 58

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

HGST is een hoogstaand merk wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare harde schijf. Bij ServerZaak vind je harde schijven met verschillende opslagcapaciteitsniveaus van dit merk en andere merken, in zowel nieuwe als gebruikte conditie. Alle gereviseerde harde schijven zijn door ons professioneel getest en dus 100% betrouwbaar. Een schijf met één of meer bad sector(s) keuren wij af. Je kunt dus met een gerust hart een gebruikte harddisk bij ons bestellen!

Ga voor HGST, Seagate of onze andere merken als harde schijf

Een harde schijf, bijvoorbeeld van het merk HGST, slaat al je digitale inhoud op. Omdat het van belang is dat je digitale bestanden goed bewaard blijven middels back-ups, dient je server een betrouwbare harde schijf te bevatten. Diverse back-updiensten bestempelen een harde schijf van HGST als zeer betrouwbaar. In ons aanbod aan componenten vind je zowel nieuwe als gebruikte harde schijven met verschillende opslagcapaciteitsniveaus van dit hoogstaande merk. Daarnaast verkopen wij harde schijven van Seagate, Dell en andere merken. Wij adviseren je waar nodig over onze collectie aan harddisks en denken graag met je mee over de harddisk die het best bij jouw toepassing past.

Plaats je bestelling nu

Heb je interesse in de aanschaf van een harde schijf van HGST of één van de andere merken in ons aanbod? Plaats je bestelling vandaag nog! Indien je je bestelling op een werkdag voor 13.00 uur plaatst, verzenden wij deze dezelfde dag. Daarnaast verzenden wij bestellingen vanaf € 50 gratis in Nederland. Heb je vragen over onze producten of diensten? Bel dan op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur naar 0031 - (0)85 0605043 of stuur een e-mail naar info@serverzaak.nl. Wij staan graag voor je klaar.