Specials

  • Servers
  • Componenten
  • Randapparatuur
 

ServerZaak is dé specialist waarbij je je eigen server kunt samenstellen, serveronderdelen en randapparatuur bestelt en een rack- en towerserver van hoogwaardige kwaliteit koopt. Je vindt bij ons zowel nieuwe als gereviseerde servers en serveronderdelen. Wij verkopen producten van gerenommeerde merken, waaronder HP, Dell en SuperMicro. Ontdek het brede aanbod en bestel het product dat aansluit op je wensen!

Eenvoudig je eigen server samenstellen

Iedere klant is anders en heeft zijn eigen wensen. Om die reden kun je bij ons je eigen server samenstellen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om het geheugen, de processor, de harddisk en de voeding zelf te configureren. Bij iedere server met deze mogelijkheid staat aangegeven welke opties er zijn. Heb je passend advies nodig bij het maken van je koopkeuze? Onze specialisten staan graag voor je klaar.

Een nieuwe of gereviseerde server kopen

ServerZaak is gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van voornamelijk gereviseerde maar ook nieuwe servers en serveronderdelen. De gebruikte producten testen we uitvoerig voordat deze in de verkoop gaan. Hierbij leveren we een testrapport aan met de resultaten. Zo kun je een gereviseerde server kopen die optimaal functioneert én een steentje bijdragen aan het milieu. Heb je zelf gebruikte servers of serveronderdelen waar je niets mee doet? Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.

Een breed aanbod aan serveronderdelen en randapparatuur

Naast een server kun je bij ons diverse serveronderdelen kopen. Zo vind je bij ons onder meer diverse harddisk brackets, harde schijven, backplanes en ethernet controllers. Ook als je op zoek bent naar randapparatuur, zoals tapedrives, PDU bars en HP netwerkswitches, zit je bij ons goed. Wij verkopen enkel producten van hoogwaardige kwaliteit. Dat is een onderdeel van de complete service waar we garant voor staan.

Plaats je bestelling en ervaar vele voordelen

Een complete service is bij ons ook écht een complete service. Zo profiteer je bij ons van vele voordelen. Plaats je bijvoorbeeld je bestelling op een werkdag vóór 13.00 uur? Dan verzenden wij deze dezelfde dag nog. Bestellingen van € 50 of meer verzenden wij bovendien gratis in Nederland! Of je nu je eigen server wilt samenstellen, een switch wilt kopen of serveronderdelen wilt bestellen: ServerZaak is dé specialist waar je moet zijn.