Harddisk bracket

Producten 25-36 van 41

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-36 van 41

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Ben je op zoek naar een harddisk bracket voor je server? ServerZaak is dé specialist op het gebied van inkoop en verkoop van servers en serveronderdelen, waaronder harddisk brackets. Je koopt bij ons zowel nieuwe als gebruikte producten van professionele kwaliteit. Iedere gebruikte bracket testen we voorafgaand aan de verkoop uitvoerig, zodat je gegarandeerd een product ontvangt dat 100% functioneert. Ontdek ons aanbod!

Installeer eenvoudig een extra harde schijf met behulp van een harddisk bracket

Met een harddisk bracket sluit je een extra harde schijf aan op je server. Je zorgt er zo voor dat de externe harde schijf stevig vastzit in de harddisk bay. In onze webshop koop je harddisk brackets van verschillende merken, in diverse prijsklassen en formaten. De brackets zijn geschikt voor Hard Disk Drives (HDD) en Solid State Drives (SSD). Als dé specialist in servers en serveronderdelen, waaronder harddisk brackets, RAID controllers en ethernet controllers, informeren we je graag over een geschikte harddisk bracket voor jouw server.

Ontdek de mogelijkheden van onze webshop

Wij bieden een complete service aan op het gebied van servers, serveronderdelen en randapparatuur. Naast de verkoop van deze producten bieden wij een service aan gericht op de inkoop van servers en bijbehorende onderdelen. Heb je onderdelen thuis liggen en doe je er niets mee? Wij bekijken graag de mogelijkheden!

Bestel een harddisk bracket en ontvang deze snel in huis

Heb je de harddisk bracket gevonden die aansluit op je wensen, zoals een harddisk voor je HP-server? Als je je bestelling op een werkdag vóór 13.00 uur plaatst, verzenden wij deze dezelfde dag. Bestellingen van € 50 of meer verzenden wij gratis in Nederland. Voor vragen of opmerkingen bel je naar 0031 - (0)85 0605043 of stuur je een e-mail naar info@serverzaak.nl. Wij helpen je graag.