Geheugen

Producten 1-30 van 208

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 208

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Ben je op zoek naar een intern RAM geheugen DDR4 voor je server? Of zoek je juist een DDR2 of DDR3 geheugen? Bij ServerZaak vind je diverse gereviseerde en nieuwe RAM geheugens die je server sneller maken. De gebruikte geheugens testen we uitvoerig voordat deze in de verkoop gaan. Zo weet je zeker dat het geheugen optimaal functioneert en de prestaties van je server verbetert.

Kies uit een breed aanbod met RAM geheugen DDR4

De RAM geheugens die je bij ons kunt kopen, behoren tot ons aanbod aan componenten voor de server. Je vindt bij ons onder meer een RAM geheugen DDR4, DDR3 of DDR2 van verschillende merken, in diverse prijsklassen en met verschillende kloksnelheden en capaciteitsniveaus. We adviseren je om een RAM geheugen te kiezen dat bij je server past. Zo is een RAM intern geheugen DDR4 ontwikkeld voor servers met een bouwjaar na 2014. DDR3 is geschikt voor servers met een bouwjaar na 2007 en DDR2 voor servers met een bouwjaar na 2003. Is je server gebouwd in 2014 of daarna? Dan past een RAM geheugen DDR4 bij het moederbord van je server. Twijfel je over welk geheugen geschikt is voor jouw server? Dan adviseren wij je hier uiteraard graag over.

Bestel het geschikte geheugen voor je server bij ons

Voor RAM geheugens van hoogwaardige kwaliteit ben je bij ServerZaak op de juiste plek. Wij zijn dé webshop voor inkoop en verkoop van servers en serveronderdelen. Is je bestelling € 50,00 of meer waard? Dan verzenden wij deze gratis in Nederland. Voor vragen of opmerkingen over onze producten of diensten bel je naar 0031 - (0)85 0605043 of stuur je een e-mail naar info@serverzaak.nl. Wij staan graag voor je klaar.