Muizen

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Domineer het slagveld met de HyperX Pulsefire Haste en Pulsefire Surge gamingmuizen bij ServerZaak. Ervaar precisie en snelheid als nooit tevoren met deze geavanceerde gamingmuizen. Of je nu op zoek bent naar de lichtgewicht behendigheid van de Pulsefire Haste of de krachtige veelzijdigheid van de Pulsefire Surge, wij hebben de perfecte metgezel voor elke gamer.

De HyperX Pulsefire Haste biedt een moeiteloze gameplay met zijn ultrasnelle, responsieve eigenschappen. De ultralichte constructie zorgt voor vloeiende bewegingen en nauwkeurige tracking, wat essentieel is voor competitieve gaming. Aan de andere kant levert de HyperX Pulsefire Surge een unieke visuele flair met zijn RGB-verlichting en dynamische effecten. Geniet van aanpasbare knoppen en nauwkeurige sensoren die je prestaties naar nieuwe hoogten tillen.

ServerZaak brengt je de nieuwste HyperX gamingmuizen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van serieuze gamers. Verover het spel met de ongeëvenaarde precisie en betrouwbaarheid van HyperX Pulsefire Haste en Pulsefire Surge. Kies voor de toekomst van gaming met ServerZaak.