Towers

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Zoek je een gerenommeerde webshop waar je binnen enkele stappen een kwalitatief hoogwaardige Tower server kunt bestellen? ServerZaak is het adres waar je terecht kunt voor de aanschaf van allerlei serverapparatuur en verschillende componenten. Van servers en storage units tot randapparatuur en software: ons assortiment is ruim en gevarieerd.

Een Dell Tower server met ingebouwde netwerkadapter

Een Dell Tower server is een machine die is ontwikkeld met het oog op kantoor- en thuisgebruik. Deze servers zijn stiller en ogen mooier dan rackservers. De server beschikt over een ingebouwde netwerkadapter, is eenvoudig te installeren en is, in het bijzonder, geschikt voor gebruik in kleine bedrijven. Zo kan de server worden aangesloten op het netwerk vanaf iedere locatie op het kantoor. ServerZaak beschikt over een ruim aanbod aan servers van diverse hoogstaande merken, zoals:

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je direct een server van professionele kwaliteit, zoals een Tower server, bestellen? Plaats je bestelling op een werkdag vóór 13.00 uur, dan verzenden wij je product diezelfde dag nog. Profiteer ook van gratis verzending, mits je bestelt voor € 50 of meer en woonachtig bent in Nederland. Wil je meer weten over onze producten of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0031 - (0)85 0605043 of een e-mail te sturen naar info@serverzaak.nl.