SuperMicro

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Ben je je aan het oriënteren op Supermicro servers en wil je deze aanschaffen bij een betrouwbare webshop? ServerZaak is het adres waar je terecht kunt voor het bestellen van diverse componenten en apparatuur op servergebied. Zoek je een snelle processor en een grote externe geheugenkaart? Of heb je interesse in een kwalitatief hoogwaardige server voor je onderneming, waarmee je efficiënter en sneller te werk kunt gaan? In ons ruime assortiment vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Bekijk onze producten!

Innovatieve en geavanceerde Supermicro servers

Het hoogstaande merk Supermicro staat bekend om zijn milieuvriendelijke en innoverende oplossingen met betrekking tot datacentertechnologie, cloud computing en high-performance computing. Supermicro blijft innoveren op het gebied van servers. Zo introduceert het merk vernieuwde koelingstechnieken die zorgen voor meer efficiëntie en minder energieverbruik. Daarnaast ontwikkelen zij modulaire en wisselbare componenten. Tevens worden de technologieën steeds meer geavanceerd en geperfectioneerd en zien verschillende serverarchitecturen het levenslicht.

Servers van hoogstaande merken

Wil je graag een nieuwe of gereviseerde server van professionele kwaliteit aanschaffen? ServerZaak biedt diverse servers aan van het merk Supermicro, maar ook voor servers van andere hoogstaande merken zit je bij ons op de juiste plek. Ontdek bijvoorbeeld onze Dell servers of de HP servers. Help je hulp nodig bij het samenstellen van je server? In dit geval zijn we je natuurlijk graag van dienst en bieden wij service aan op maat.

Bestel direct een server bij ons

Bestel je superserver of een ander product uit ons assortiment op een werkdag vóór 13.00 uur, dan verzenden wij je bestelling diezelfde dag nog. Woon je in Nederland én bestel je voor €50,- of meer? In dit geval dragen wij zorg voor de verzendkosten. Indien je behoefte hebt aan professioneel advies op maat of specifieke vragen hebt over een product, neem je vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@serverzaak.nl of bel naar 0031 - (0)85 0605043.