Ethernet controller

✔ Vanaf 50 euro gratis verzonden in Nederland
✔ Service van A tot Z
✔ Voor 13:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Wil je een kwalitatief hoogwaardige Ethernet controller bestellen bij een gerenommeerde webshop? ServerZaak is dé online omgeving waar je terecht kunt voor het bestellen van diverse servercomponenten en verschillende (rand)apparatuur. Ben je op zoek naar een server, een harde schijf of randapparatuur, zoals een toetsenbord? Wij bieden een ruim assortiment aan met zowel gereviseerde als nieuwe producten. Bekijk ons aanbod!

Een kwalitatief hoogwaardige Ethernet controller

Een Ethernet controller is de hardware in een server die het mogelijk maakt om te communiceren met de verbindende netwerktechnologie, genaamd het Ethernet. Deze technologie is ontworpen voor draadloze netwerken en wordt veel gebruikt in kantoren, scholen en soortgelijke omgevingen. Tevens wordt de technologie steeds meer gebruikt in huishoudens. Het Ethernet is namelijk sneller en heeft een hogere betrouwbaarheid dan een wifinetwerk.

Neem contact met ons op!

Heb je interesse in de aanschaf van een Ethernet controller of bijvoorbeeld een SATA RAID controller? In onze webshop bestel je producten eenvoudig en snel. Plaats je je bestelling op een werkdag vóór 13.00 uur? Dan verzenden wij je producten diezelfde dag nog. Woon je in Nederland en bestel je voor € 50,00 of meer? Dan profiteer je bovendien van gratis verzending. Indien je vragen hebt over onze diensten en/of producten kun je bellen naar 0031 - (0)85 0605043, vul je het contactformulier in of stuur je een e-mail naar info@serverzaak.nl.

 

Bekijk nu al onze producten!