Tapedrives

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wil je een tape drive van hoogwaardige kwaliteit aanschaffen bij een gerenommeerde webshop? ServerZaak biedt een ruim en divers assortiment aan van servercomponenten en -apparatuur, zoals tape drives van professionele kwaliteit. Heb je belangrijke digitale informatie en bestanden die je graag veilig wilt bewaren? Ontdek een tape drive van onze webshop en bewaar al je gegevens veilig!

Een back-up maken met een tape drive

Wanneer je een eenvoudige en efficiënte wijze zoekt om een back-up te maken, dan biedt een tape drive uitkomst. Dit component is voorzien van magnetisch tape dat wordt gebruikt om digitale gegevens op te slaan. De tape drive kan in de server worden ingebouwd, maar kan ook als een extern component worden geïnstalleerd. Tape drives zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en zijn zowel geschikt voor gebruik in huishoudens als voor grote netwerken.

Profiteer van een snelle verzending

Wil je een tape drive of een ander product, zoals een harde schijf of een 2 GB SD kaart, bestellen? Bij ServerZaak profiteer je van gratis verzending, mits je woonachtig bent in Nederland en bestelt voor een bedrag van € 50,00 of meer. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 13.00 uur? Dan verzenden wij je product(en) diezelfde dag nog. Voor vragen neem je contact met ons op via 0031 - (0)85 0605043 of info@serverzaak.nl.